Bio Circuit

Bio Circuit

Het circuit dat bij u past

 

Wat uw fitnessdoelen ook zijn, met Biocircuit™ behaalt u ze sneller en beter. De volledig begeleide programma’s leveren spannende circuittrainingservaringen zonder aanpassingen en in minder tijd.

De trainingsprogramma's van Biocircuit zijn ontwikkeld om efficiënter de best mogelijke resultaten te behalen. De oefeningen, workloads, tempo en rusttijden zijn ontworpen om gepersonaliseerde programma's te bieden voor elk type gebruiker. Biocircuit is een op tijd gebaseerd circuit. Na een eerste door een trainer ingestelde setup, wordt de gebruiker zonder wachttijd automatisch door de stations geleid.

Stelt u zich voor; een circuit waar u maar één keer inlogt, traint voor bepaalde tijd met apparatuur dat zich aanpast aan u en ontspant. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van station tot station, waar u nooit hoeft te wachten. Dit is Biocircuit.

 

Hoe werkt het Bio Circuit

We beginnen met een intake en een setup door een van onze medewerkers. Na de intake lopen we de volgende stappen door:

 

Check-In

De installatie begint bij de Biocircuit Kiosk, hier logt u in, krijgt u een apparaat toegewezen en selecteert u een programma. De hulp van een trainer is hierin vereist.

Cardio setup

Tijdens het instellen van de cardio-apparatuur helpt de trainer u bij het selecteren van het juiste inspanningsniveau en past het indien nodig aan.

Kracht setup

Tijdens het instellen van de kracht past u de zitpositie aan en wordt bepaald wat uw maximale kracht is. Hiermee wordt de intensiteit van het schema ingesteld.

 Stap voor stap uw training

Na de intake en setup kunt u voortaan zelf komen trainen wanneer u wilt. Volg de volgende stappen naar uw verbeterde conditie.

Aanmelden

Gebruikers loggen in op de Biocircuit Kiosk om de training te starten. Ze krijgen hun Biocircuit Plan te zien, vervolgens worden ze doorgestuurd naar hun eerste station of op de wachtlijst geplaatst. Elke gebruiker kan starten vanaf elk beschikbaar station.

Doorlopende training

Op elk station beginnen gebruikers simpelweg met trainen. De cardio-apparaten worden vooraf ingesteld op 3.15 minuten trainingstijd op Run, Bike en Synchro. Gebruikers kunnen de snelheid, helling of weerstand wijzigen.

Adaptieve houding

Aan het einde van elke oefening gaan de gebruikers naar het volgende station met 30 seconden rusttijd tussendoor. De trainingstijd op Biostrength™-apparatuur duurt 45 seconden waarin gebruikers de belasting eventueel kunnen aanpassen.

Altijd begeleid

Na twee rondes is het circuit afgelopen. Gebruikers kunnen dan hun resultaten bekijken op de Biocircuit Kiosk of in de mywellness®-app.

 

Wil je ook kennis maken met ons Bio Circuit?


Locatie

Sportcentrum Numansdorp

Edisonstraat 4

3281NC Numansdorp

 

Bekijk via Google Maps

Contact

Kom langs aan de Edisonstraat of bel

Tel: 0186 683 065

 

Wij zijn geregistreerd bij de KvK

KvK: 63035057

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

07:00 - 21:30

Zaterdag en zondag

08:30 - 16:30

Openingstijden op feestdagen