All-in centrum

Sportcentrum Numansdorp streeft naar een all-inclusive sportcentrum te worden. Zo bieden we nu al de mogelijkheid tot individueel sporten of deel te nemen aan groepslessen. Ook werken er enkele personal trainers bij ons met elk hun specialisme waarbij je terecht kan. Wil je juist actiever worden door middel van verdediging, dan kun je meedoen aan een van de lessen in de Dojo. Voor de doorgewinterde fietser bieden we meerdere malen in de week een spinningles aan.

Maar SCN probeert ook naast de sportieve mogelijkheden diverse wellness faciliteiten te bieden. Zo is is het sinds kort mogelijk je te laten masseren in de massagesalon. Wil je alvast een kleurtje opbouwen voor de zomer dan kun je het gehele jaar door terecht onder onze professionele zonnebank. Binnenkort verwachten wij zelfs een schoonheidsspecialiste te huisvesten.

Ook op het vlak van fysieke revalidatie of preventie kun je terecht onder het dak van SCN. In ons pand is Jeroen Verschut fysiotherapie gehuisvest. Mocht je een afspraak willen maken dan kun je direct met hen contact opnemen.

Hieronder een sfeerimpressie van ons sportcentrum

 


Locatie

Sportcentrum Numansdorp

Edisonstraat 4

3281NC Numansdorp

 

Bekijk via Google Maps

Contact

Kom langs aan de Edisonstraat of bel

Tel: 0186 683 065

 

Wij zijn geregistreerd bij de KvK

KvK: 63035057

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

07:00 - 21:30

Zaterdag en zondag

08:30 - 16:30

Openingstijden op feestdagen